Gratis Zoom-call

Welkom bij Living Aligned

Je hebt de website bekeken en je overweegt een dienst te boeken, maar wil er graag meer over weten. Is dit wat voor jou? Hebben wij de klik die nodig is? Ik drink graag online een kopje thee met jou en sta klaar om vragen te beantwoorden en met jou in gesprek te gaan via een handige Zoom-call.

Het is eenvoudig om een afspraak met mij in te plannen, en ik begeleid je graag door het proces.

Hoe werkt het?

  1. Kies een geschikte datum en tijd: Gebruik mijn handige online kalender om een datum en tijd te kiezen waar onze agenda’s matchen.
  2. Vul je gegevens in: Laat mij wat basisinformatie achter zodat ik je kan bereiken en de Zoom-meeting kan plannen. Wees gerust, jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor deze afspraak.
  3. Bevestig je afspraak: Controleer alle details en bevestig je afspraak. Je ontvangt een bevestigingsmail met alle benodigde informatie en een Zoom-link voor het gesprek.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het Zoom-gesprek zit ik klaar om naar je te luisteren en je vragen naar aanleiding van mijn aanbod te beantwoorden, en zo te onderzoeken of deze jou kunnen ondersteunen.

Ik kijk ernaar uit om jou online te ontmoeten en met jou in gesprek te gaan. Als je vragen hebt voordat je een afspraak inplant, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via natalie@livingaligned.nl.

Ik kijk ernaar uit je online te ontmoeten,

Natalie

Over Natalie Dalmeyer

Natalie Dalmeyer Living Aligned

Aanmelden Nieuwsbrief

Chat met Natalie
👋 Fijn dat je er bent, ik ben Natalie.
Wat kan ik voor je doen?