Living Aligned:

Puzzel stukjes vallen op hun plek,

leven vanuit je flow!

Natalie Dalmeyer

Founder van Living Aligned is Natalie Dalmeyer. Een down to earth Yogini, coach & Living Aligned lover.

Common sense, Yoga en spiritualiteit samen kunnen brengen is mijn passie. Ik heb een nieuwsgierige drive om te doorgronden, te puzzelen, hoe dingen in elkaar zitten of samen vallen. Zo’n aha! moment te ervaren, te verwonderen en anderen mee te nemen hierin.

De dynamische wisselwerking tussen het zenuwstelsel, je lichaam en de omgeving voor mij is het een feestelijke ontdekkings reis, één die ik graag deel!

Het leven vormt ons en wij vormen het leven. Ervaringen kunnen onze blik naar de wereld kleuren, ons lichaam beweegt mee.
Je lichaam is net zoals je brein in staat om emoties vast te houden, jarenlang, een leven lang. Dit kost energie in plaats dat het geeft en staat soms ons geluk in de weg.

Living Aligned is voor mij de puzzelstukjes samen brengen zodat t kan stromen in je lijf en je leven. (Yay!:)

Ik hoop je ergens te ontmoeten,

                                                                       Natalie 

Verhoog je leef energie met een gezonde mind-body balans!

Living Aligned reikt jou tools aan voor het verhogen van je leef energie en vrijer bewegen door middel van Yoga, TRE™, Retreats en Natuur Coaching.

Onze Diensten

Living Aligned is gespecialiseerd in

positive-lifestyle-ons-lesaanbod

Yoga

Dat beweging en Yoga belangrijk zijn voor gezondheid is bekend. Het mooie van Yoga is dat je de vorm kiest die nu bij je past. Soms is dat wat meer mindful en soms vraagt je systeem wat meer flow. Beide is goed. In de lessen werk ik met thema’s, dat kan zijn een lichaamsdeel, verbindingen tussen lichaamsdelen maar ook bijvoorbeeld je waarneming of je adem. 

Er is Fusion, voor wat meer uitdaging, BioAlignment, een restorative les met TRE™ (stress release) voor rust en blessures en 50+, regeneratief bewegen en onderhoud voor je lieve lijf. 

Persoonlijke aandacht en een glimlach bij alle lessen gegarandeerd!

positive-lifestyle-ons-lesaanbod

TRE™

Gelijk aan de slag met het loslaten van overtollige energie door stress en trauma veroorzaakt. Geen moeilijke gesprekken die als een herbeleving ervaren kunnen worden. 

In een introductieles leg ik je uit wat je gaat doen en neem ik je mee in het proces. Voor sommigen volstaat het om alleen een intro te nemen, voor anderen voegt het toe om een pakket te nemen, om zo de finetuning te leren. 

Beweeg naar ontspanning!

workshops

Workshops

Workshops om jou te inspireren in je gezonde lifestyle. Het aanbod is op dit moment: 

TRE™ workshop, Fascia massage, Living Aligned wandeling (outdoors) een combinatie van wandelen, Yoga en verrassing elementen in samenhang met de omgeving waarin we zijn.

De TRE™ verdiepings serie, voor mensen die al een intro hebben gehad en hun ervaring willen verdiepen, ook hier zijn thema’s in de lessen. 

positive-lifestyle-ons-lesaanbod

Retreats & Natuur Wandel-Coaching

Selfcare als lifestyle, een verfrissende nieuwe input geven aan je lifestyle, of er gewoon even lekker tussenuit. Yoga, Detox & mindfulness weekenden in bossen of strand.

Natuur wandel-coaching.

Soms kom je er met denken niet uit en lopen gesprekken steeds op hetzelfde punt vast. Ik neem je mee wandelen en we gaan je vraagstuk bekijken via een andere weg, namelijk met de elementen van de natuur om ons heen. Uit je hoofd in je lijf. De inzichten zijn vaak verrassend.

“Je kompas naar well-being; Living Aligned”

Chat met Natalie
👋 Fijn dat je er bent, ik ben Natalie.
Wat kan ik voor je doen?