Natalie Dalmeyer Living Aligned
Ik ben Natalie, founder van Living Aligned Voor mij is Living Aligned een manier van leven. Denken doen en voelen op één lijn.

Geluid en jij.
Wat mij opviel tijdens de Corona lockdown was de verstilling van de dagelijkse geluiden waar ik al zo aan gewend was. Het overvliegen van de vliegtuigen, de auto’s op de wegen en treinen op het spoor. Als je deze altijd hoort ga je er steeds minder aandacht aan schenken. Grappig genoeg valt het dan op als ze wegvallen. In de plaats hiervan hoorde ik nu schuur en boormachines in heel Holland klust (Ik deed daar dapper aan mee!).

Verstilling van geluiden en ik gaan goed samen. Ik hou van de geluiden van vogels, het waaien van de wind en alles dat bij de natuur hoort. Sommige muziek brengt mij in beroering en vervoering terwijl ik op andere minder aangename gevoelens ontwikkel. Ook planten schijnen het bij sommige tonen goed te doen en bij andere juist helemaal niet. Planten maken zelf ook geluid als er in ze gesneden wordt of als ze te weinig water hebben gekregen. De toon die het groen daarbij zou maken is ultrasoon, ofwel te hoog voor mensen om op te vangen. Maar sommige dieren en insecten kunnen het wel horen. De onderzoekers denken dat dit maakt dat vleermuizen weten waar de rupsen zitten. Het geknaag van de beestjes aan de bladeren van planten, die daar vervolgens het geluid door afgeven. De rupsen worden opgegeten door de vleermuis en de plant is bevrijdt van z’n belager.

Prachtig hoe alles een plek en functie heeft in de natuur. Misschien dat wij onbewust toch meeliften op deze geluiden en dat we ons daarom goed voelen bij een boswandeling bijvoorbeeld.
Ook namen hebben een klank kleur en vibratie. In sommige culturen en religies wordt de naam gewijzigd na een initiatie of groei proces omdat deze niet meer overeenkomt met de persoon. 

Van mijn eerste yogadocent, nu zo’n 26 jaar geleden, leerde ik dat de naam van de asana een vibratie heeft. Bij het uitoefenen deden we de stappen van schepping waarbij de naam genoemd werd en het bijbehorende beeld gevisualiseerd.
Mooi hoe we ook de klank terug vinden in het scheppingsverhaal van het leven

Ik heb een meditatie ingesproken op de muziek van Fred.  De opbrengst gaat naar Let’s Adopt.

Een internationale dierenrescue voor extreme gevallen, geleidt door Viktor Larkhil een bezielde dierenliefhebber. Deze meditatie heet Positive Mindset en is aan te schaffen via de shop.

Fred Westra heeft belangeloos zijn muziek gedeeld voor het goede doel.

Arthur Wilson van Funky Monkee websites heeft het belangeloos het op de website geplaatst.

Hier komen 4 harten samen voor het creëren van wat moois, misschien ben jij het 5de hart met het aanschaffen van de meditatie!

Chat met Natalie
👋 Fijn dat je er bent, ik ben Natalie.
Wat kan ik voor je doen?