Retreats & Natuur Coaching

“Caring of the self as lifestyle”
mini retreats

Retreats

Of het nu een one day retreat is of een weekend, wat een heerlijke manier om toe te komen aan jezelf.. Jij bent de V.I.P. deze dag of weekend. Ik leg je in de watten en inspireer je om zachtjes uit de comfort zone nieuwe ervaringen mee te nemen.

One day retreat, Y-AY!

08-10- 2022

Een dag met Yoga, een vleugje fascia en Ayurveda.

Goed voor je lijf zorgen, we weten dat t belangrijk is maar komen er niet altijd aan toe. Soms heb je even wat nieuwe inspiratie nodig of gewoon wat tijd en praktische tips.

Yoga is goed voor heel je systeem, je wordt soepeler, rustiger en sterker. Dit merk je zowel in je lijf als je hoofd. Je bent veerkrachtiger en weerbaarder tegen stress en je imuunsysteem is verbeterd. Soms hebben mensen te maken met chronisch fysiek ongemak. Dan is het interresant om wat extra tools te gebruiken terug bewegend naar ontspanning. Wist je dat 30% van je fysieke kracht tot stand komt door fascia? Fascia is jouw diepe verbindende laag, je zachte skelet zou je kunnen zeggen, of misschien wel je 7de zintuig.. Letterlijk betekent het band. Om het gezond te houden is hydratatie belangrijk en beweging. Stress en eenzijdige beweging is slecht voor het fascia.

Ik leer je in deze dag diverse technieken om goed voor je fascia te zorgen. We maken de verbinding met yoga hierin en de koppeling naar Ayurveda.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is zowel een levenswijze als een oeroud geneeskundig systeem.  Het wordt gezien als het oudste geneeskundige en gezondheidssysteem dat in schrift werd vastgelegd in de Veda’s. Het is een holistisch systeem dat afkomstig is uit India. Ayurveda betekend “levenskennis”. Tridosha’s spelen een belangrijke rol in de Ayurveda. De drie Dosha’s zijn Vata (beweging), Pitta (transformatie) en Kapha (stabiliteit). Afwezigheid van ziekte betekent binnen de Ayurveda niet per definitie gezondheid. Gezondheid betekent dat de drie dosha’s in balans zijn, de geest rustig, spijsvertering goed werkt en dat je goed elimineert.

Alena Kadidlova is Ayurvedisch natuurgeneeskundige bij iknatuurlijk. Zij verwent jou met een heerlijke lunch en leert je met veel passie hoe je door middel van onder andere voedsel goed voor jezelf kunt zorgen.

Natalie & Alena inspireren en verwennen je op deze dag. Soepel, uitgerust en met nieuwe inzichten voor self care verrijk jij jezelf deze dag.

De one day retreat is in Limmen, yogamatten zijn beschikbaar, iedere deelnemer ontvangt een goodiebag.

  • Wat: One day retreat “Bring in the sunshine”
  • Wanneer: zaterdag 08-10-Van 10:00 uur tot 16:00uur
  • Waar: Limmen ,Centrum Meiander
  • Investering in jezelf: 95.00 (Duo korting: 180.00

 

“A walk in nature walks the soul back home.”

– Mary Davis

Privé wandel natuur-coaching

Vaak hoor ik in mijn omgeving dat mensen vast lopen. Er zijn situaties of gebeurtenissen die niet meer werken voor je. Of juist veranderingen waar je lastig in kunt mee bewegen.  Je zit in je hoofd en met piekeren ontstaan er steeds meer gedachten. Het advies van anderen brengt je steeds meer in twijfel over je eigen gevoel en idee. Als allereerste wil ik je graag meegeven dat dit normaal is. Er is geen 1 waarheid, net zoals dat er geen 1 weg is. De kunst is dicht bij je eigen gevoel te komen en te kunnen horen wat het jou te vertellen heeft. Om bij je gevoel te komen is embodiement nodig, kun je de signalen vanuit je lichaam oppikken?

Ik neem je graag mee op weg als embodiement gids. Tijdens een wandeling onderzoeken we jouw vraag. Door deze helder te krijgen zijn we al een stap verder. Tijdens onze wandeling zetten we de natuur in als richtingaanwijzer voor het afstemmen van je innerlijk kompas. Stapje voor stapje brengen we het denken en gevoel op 1 lijn, met deze inzichten heb je weer een nieuw start en zichtpunt op je situatie.  Living Aligned feels good!

  • Wat: Exclusieve aandacht en tijd voor jouw vraagstuk. 
  • Wanneer: Ik maak een persoonlijke afspraak met jou na aanmelding. 
  • Waar: Castricum
  • Voor wie: Je loop vast in je hoofd bij het nemen van een besluit.

De coaching wandelingen zijn in Castricum in het bos. 

Wat is een natuur-coaching wandeling?

Weekend retreat

Soms heb je meer ruimte, tijd of behoefte aan een heel weekend! Boek dan een Lifestyle weekend bij Lighthouse. Je setting is een Wellness hotel in Nederland, in de bossen of aan zee. Verzorgd met lessen met het thema van jouw weekend, Yoga, Mindfulness of Detox.
Alles mag niets moet, dit motto voel je door het hele weekend heen. Opgeladen en verrijkt ga je na het weekend weer je weg. Zie in de event-calender voor Natalie als coach & inspirator.

Doe je mee met een Retreats weekend?

Chat met Natalie
👋 Fijn dat je er bent, ik ben Natalie.
Wat kan ik voor je doen?