Natuur Coaching & Retreats

mini retreats
“A walk in nature walks the soul back home.”

– Mary Davis

Wat is een natuur-coaching wandeling?

Natuur coaching, wat is dat? Dat is een vraag die ik vaak krijg. Tijdens een wandeling in de natuur gaan we dieper in op een vraagstuk van jou. Er zijn misschien situaties of structuren in je leven die niet meer werken voor je en die mogen veranderen maar je weet niet hoe. Of misschien juist veranderingen waar je lastig in kunt mee bewegen.  Je zit in je hoofd en met piekeren ontstaan er steeds meer gedachten. Het advies van anderen brengt je steeds meer in twijfel over je eigen gevoel en idee.

Als allereerste wil ik je graag meegeven dat dit normaal is. Er is geen 1 waarheid, net zoals dat er geen 1 weg is. De kunst is dicht bij jezelf te komen en te kunnen opmerken wat goed voelt. Om bij je gevoel te komen is belichaming/embodiement nodig. Het oppikken van de signalen vanuit je lichaam.

Ik neem je graag mee op weg als Natuur coach.

Tijdens een wandeling onderzoeken we jouw vraag. Door deze helder te krijgen zijn we al een stap verder. Tijdens onze wandeling zetten we de natuur in als richtingaanwijzer voor het afstemmen van je innerlijk kompas. Stapje voor stapje brengen we het denken en gevoel op 1 lijn, met deze inzichten heb je weer een nieuw start en zichtpunt op je situatie.

Natuur coaching kan uit een enkele sessie bestaan of uit een traject van 5 sessies. Hierin ontrafelen we dan wat jouw verlangen is en welke stappen er nodig zijn om dit te realiseren.

We ontmoeten elkaar in Castricum, een sessie duurt ongeveer 1.5 uur.

“Caring of the Self as lifestyle”

Retreats

Of het nu een one day retreat is of een weekend, wat een heerlijke manier om toe te komen aan jezelf.. Jij bent de V.I.P. deze dag of weekend. Verrijkt, geinspireerd en opgeladen met positieve energie verlaat je jouw retreat. 

In 2023 zijn er weer nieuwe co-creaties in retreats, met docenten en inspirators!

Chat met Natalie
👋 Fijn dat je er bent, ik ben Natalie.
Wat kan ik voor je doen?