TRE™

TENSION RELEASING EXERCISES

“It’s about releasing the tension of the past, while following the body doing that.”

Tension Releasing Exercises

Als provider en mentor begeleid ik mensen dagelijks in het beoefenen van TRE™.

TRE™ is een methode om opgebouwde (chronische) stress op de natuurlijke wijze te laten ontladen. Gewoon zoals het bedoeld is, zonder medicatie met hun bijwerkingen. Omdat het een fysieke methode is hoef je geen heel verhaal te vertellen. Voor veel mensen is dit fijn. Door TRE™ te leren kom je weer in contact met je aangeboren mechanisme om de stresscyclus te beëindigen. Soms blijft die afronding actie namelijk uit en krijgt je lichaam geen kans te herstellen. De stress blijft dan actief in het lichaam en gaat maar door.
Doordat je niet aan herstellen toekomt kunnen er allerlei klachten ontstaan; hoe je je voelt (kort lontje, angstig etc.) slapeloosheid, spierspanning, spijsvertering problemen, nek- en rugklachten, hoge ademhaling, bekkenproblemen, knieklachten en ga zo maar door.

De zelf hulp methode

 

De zelf hulp methode is eenvoudig aan te leren. Toch ontdekken veel mensen dat ze hun lichaam niet goed kennen en vinden het prettig om begeleid te worden totdat zij zich in deze methode op hun gemak voelen. Een pakket van drie privélessen biedt een mooie basis voor de meesten. 

Tre in een workshop van een dag is een soort stoomcursus, waarbij je in 1 dag twee maal de sessie doet. Je hebt dan gelijk een verdieping in je ervaring. 

Wil je de eigen groepsetting bepalen? Of is jouw bedrijf geïnteresseerd in stimulering van gezondheid en Burn-out preventie? Neem contact met mij op, ik denk en beweeg graag met je mee. 

Nieuwsgierig naar TRE™?

Liever TRE™ leren tijdens een Workshop?

Weet je niet goed wat bij je past?

Living Aligned wandeling 1 persoon

1 privé les vanaf €80,00

voordeelpakket  3 privé lessen vanaf €245,00

Proefles Living Aligned

TRE™ Workshop vanaf €80,00

Chat met Natalie
👋 Fijn dat je er bent, ik ben Natalie.
Wat kan ik voor je doen?