TRE™

TENSION RELEASING EXERCISES

“Follow the body releasing the tension of the past.”

TRE™: Tension Releasing Exercises

TRE™ is een prachtige methode om opgebouwde (chronische) stress op de natuurlijke wijze te laten ontladen. Gewoon zoals het bedoeld is, zonder medicatie met hun bijwerkingen. Omdat het een fysieke methode is hoef je geen verhaal te vertellen. Voor veel mensen is dit fijn.

Ons lichaam kan spanning en emoties opslaan. Soms hebben mensen  ervaringen die zo’n diepe indruk hebben achtergelaten dat het te veel is om ze te verwerken. Het lichaam slaat het op en op een bepaalt moment merk je dat het je blokkeert, mischien fysiek, mischien emotioneel/mentaal.

Door TRE™ te leren kom je weer in contact met je aangeboren mechanisme om de stresscyclus te beëindigen. Soms blijft die afronding actie namelijk uit en krijgt je lichaam geen kans te herstellen. De stress blijft dan actief in het lichaam en gaat maar door.
Doordat je niet aan herstellen toekomt kunnen er allerlei klachten ontstaan; hoe je je voelt (kort lontje, angstig etc.) slapeloosheid, spierspanning, spijsvertering problemen, nek- en rugklachten, hoge ademhaling, bekkenproblemen, spijsvertering, knieklachten en ga zo maar door..

 

De zelf hulp methode TRE™

 

TRE™ is eenvoudig aan te leren. Het is bedoeld als zelfhulp methode.  Toch ontdekken veel mensen dat ze hun lichaam niet goed kennen en vinden het prettig om begeleid te worden totdat zij zich in deze methode op hun gemak voelen. Belangrijk dat je dan kiest voor een gecertificeerde TRE™provider! Zo simpel als dat de methode is, zo ingewikkeld is ons lijf. Waar moet je op letten? Wanneer is het teveel? Veel van dit soort vragen beantwoord ik in je sessie. Ieder mens is uniek, iedere TRE™ sessie is uniek. Een pakket van drie privélessen biedt een mooie basis voor de meestenDe TRE™ workshop is een soort stoomcursus, waarbij je in 1 dag twee maal de sessie doet. Je hebt dan gelijk een verdieping in je ervaring.

Workshop data in Koog Zaandijk:

 

6 juli 2024      13:30/18:00

 

Wil je zelf met een groep komen? Of is jouw bedrijf geïnteresseerd in stimulering van gezondheid en Burn-out preventie?

Neem contact met mij op, ik denk en beweeg graag met je mee.

Nieuwsgierig naar TRE™?

Liever TRE™ leren tijdens een Workshop?

Weet je niet goed wat bij je past?

Living Aligned wandeling 1 persoon

1 privé les vanaf €85,00

voordeelpakket  3 privé lessen vanaf €245,00

Proefles Living Aligned

TRE™ Workshop €95,00

Chat met Natalie
👋 Fijn dat je er bent, ik ben Natalie.
Wat kan ik voor je doen?