Workshops

Don’t just learn new stuff but get inspired!

– Natalie

workshops

TRE™ in a day

In deze ééndaagse workshop krijg jij de tools om de natuurlijke anti-stress zelfhulp methode toepassen. Geen gepraat maar effectief aan de slag.

Fascia-workshop

Fascia-nerend, herstellende zelf massage.
Een massage dag waarbij je je kleding aanhoudt en leert om met foam rollers en balletjes jezelf een diep herstellende massage te geven.

Living Aligned Wandelen

Geen Moonwalk maar een Soulwalk!
Wandelen, yoga en natuurcoaching in een groepssetting.

TRE™ in a day

Alle zoogdieren zijn gemaakt om met stress om te gaan, ze kunnen het aanmaken en loslaten. Waar gaat het bij ons dan mis? Ons lichaam maakt zich gereed om met stress om te gaan maar mist de afronding van de stress cyclus die dieren wel toepassen. Rennen of vechten. Wij blijven hangen in deze cyclus en het lichaam gaat maar door in de overleef modus. Je gaat je steeds minder fijn voelen totdat dit chronisch is, je slaapt slecht, staat voortdurend aan, zwakke spijsvertering, allerlei soorten klachten kunnen we naar stress terugbrengen! Er is echter een manier waarop we met ons lichaam de stress cyclus kunnen loslaten Deze methode heet TRE™.

In één dag neem ik je mee in de introductie voor veilige TRE™ beoefening. Op deze middag zullen we tweemaal gezamenlijk de methode van TRE™ beoefenen, ik deel achterliggende informatie over TRE™ en het stress mechanisme. De tweede maal deze dag beleef je vaak gelijk al de verdiepende laag. Na afloop is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Tussen beide sessies is er een pauze.

Ont- spannen, opgeladen met positieve energie en een zelfhulp methode rijker keer je weer naar huis!

2 Maal op 1 dag teveel voor jou? Of heb je behoefte aan meer persoonlijke begeleiding? Een prive les is vaak al snel mogelijk, stuur mij een bericht via de Whatsapp op de pagina of stuur een mail: natalie@livingaligned.nl 

Overleg graag met mij bij twijfel. 

Locaties voor workshops zijn wisselend, Zaanstreek, Amsterdam, Purmerend.

TRE™ opfris les.

We herhalen de eerder geleerde oefeningen en verdiepen de ervaring die je al hebt opgedaan tijdens eerdere TRE™ sessie.

 Misschien ben je er niet aan toegekomen om het thuis alleen te doen en is het een beetje weggezakt hoe en wat je moet doen.                                                                                            Misschien merk je dat het lichaam moeite heeft verbinding te maken met andere lichaamsdelen en het altijd een beetje blijft hangen in hetzelfde ontladingspatroon. Of is het je ervaring dat je energielevel juist hoog blijft na een TRE™-sessie, waardoor je niet tot de diepere laag van ontspanning komt. 

Dit kunnen enkele redenen zijn om het samen op te pakken en zo te kijken wat je lichaam nodig heeft.

De lessen duren 1.5 uur. Relaxed weer naar huis.. Wat een heerlijke manier om je weekend in te gaan!

Fascia-workshop

Zit je wel eens letterlijk niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat ondanks dat je keurig je water drinkt je lichaam zich hydrateerd? Heb je chronisch pijn ergens? Of voel je bepaalde delen van je lichaam niet zo goed? Of wil je gewoon je lijf een middag lekker verwennen? Doe dan mee met de workshop en ga smooth weer naar huis!

Fascia komt uit het Latijn en betekent verband/bundel, beter bekend als bindweefsel. Stel het je voor als een spinnenwebachtige structuur in ons lichaam, gemaakt van collageen, water en lijmstof, die onze spieren, botten, organen, vaten, gewrichtsbanden, ogen en zelfs hersenen omhullen. De medische wetenschap komt steeds meer achter het belang van dit weefsel dat vroeger als onbelangrijk werd gezien.

Fascia maakt verbindende bewegingslijnen door het lichaam samen met spieren en pezen. Zolang Fascia soepel en gehydrateerd is beweeg en voelt je lichaam ook vrijer.  Het kan zich echter ook verharden of verkleven. Dit verhoogt de kans op blessures, pijn en ontstekingen.

Leer meer over Fascia en ontdek welke rol het speelt bij/in jou!

In deze workshop gaan wij de diepte in bij ons eigen Fascia door middel van rollen, stretchen en zelf masseren.

Deze workshop wordt op dit moment gegeven, in de Zaanstreek.

Tools zijn aanwezig, doe lekkere gemakkelijke kleding aan die niet te los zit.

“A walk in nature walks the soul back home.”

– Mary Davis

Living Aligned Wandeling

Heerlijk de deur uit, tijd voor jezelf ,frisse lucht en natuur om je heen. Lopen is een beweging waar je hele lichaam van profiteert. Spieren, adem, maar ook je zintuigen en zenuwstelsel. De natuur doet wat extra’s met je in deze beleving. Living Aligned wandelen is meer dan lopen alleen. Het is een beleving waarbij we yoga, soul-walking en natuurcoaching met elkaar combineren. Inspirerend en verfrissend!

Ga je mee Living Aligned wandelen?

De wandelingen zijn in Castricum en Bakkum.

Chat met Natalie
👋 Fijn dat je er bent, ik ben Natalie.
Wat kan ik voor je doen?